Tukipalvelutyöntekijöitä tuntityöhön Tammistokotiin Tampereelle (6.12.)

Yrjö & Hanna Oy on palveluntuottajana perinteikkäässä ikäihmisten asumispalveluyksikössä, Jukola-talossa Tampereella. Tammistokodin nimellä toimiva yksikkö sijaitsee luonnonkauniilla paikalla, järven rannalla, Tampereen Koukkuniemessä. Yksikössä sijaitsevissa ryhmäkodeissa on yhteensä 26 tehostettua asumispalvelua tarjoavaa asiakaspaikkaa. Lisätietoja Tammistokodista pääset lukemaan täältä https://yrjojahanna.fi/palvelutalot/tammistokoti/

Haemme nyt Tammistokotiin tukipalvelutyöntekijöitä tuntityöhön. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tukipalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluu erilaiset kodinhoitotyöt sekä ateria- ja pyykkihuolto palvelukodissa. Tukipalvelutyöntekijän tehtäviä ovat jakelukeittiössä muun muassa aterioiden lämmittäminen, ruoan esille laittaminen, keittiön siisteydestä huolehtiminen sekä muut keittiötyöt, kuten tiskaaminen. Lisäksi tukipalvelutyöntekijä huolehtii yleisten tilojen sekä asukashuoneiden siivoamisesta sekä yleisestä siisteydestä.

Edellytämme tukipalvelutyöntekijältä soveltuvaa keittiö- tai siivousalan koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi edellytämme hygieniapassia. Kokemus vanhustyöstä ja vastaavista tehtävistä on eduksi. Arvostamme reipasta ja positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Otamme uudet työkaverit heti mukaan työyhteisöön ja perehdytämme uudet työntekijät tehtäväänsä aina huolella.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palveluesimies Lidia Holopaiseen 040 457 0864. Voit laittaa kysymyksesi myös sähköpostitse: lidia.holopainen@yrjojahanna.fi 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 6.12.2020 täyttämällä oheinen hakemus.

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat Yrjö & Hanna Oy ja Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

HAE PAIKKAA