Tukipalvelutyöntekijöitä sijaisiksi joulun ja talvilomien ajaksi Yrjö ja Hanna Kodeille

Organisaation esittely

Yrjö ja Hanna Kodeilla olemme hoivan ja kohtaamisen ammattilaisia. Yhdessä mahdollistamme asukkaille hyvän ja turvallisen arjen sekä juhlan. Olemme kotimainen, säätiöomisteinen, reilu ja vakaa työnantaja.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus toteutuvat paitsi asiakkaidemme, myös työntekijöidemme arjessa. Meillä kuunnellaan ja annetaan mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön paremman arjen saavuttamiseksi sekä itselle että asukkaillemme.

Tehtävän kuvaus

Tule tukipalvelutyöntekijän sijaiseksi joulun ja talvilomien ajaksi Yrjö ja Hanna Kodeille! Etsimme sijaisia Espoon ja Iitin yksiköihimme. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tukipalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluvat erilaiset kodinhoitotyöt sekä ateria- ja pyykkihuolto palvelukodissa. Tukipalvelutyöntekijän tehtäviä ovat jakelukeittiössä muun muassa aterioiden lämmittäminen, ruoan esille laittaminen, keittiön siisteydestä huolehtiminen sekä muut keittiötyöt, kuten tiskaaminen. Lisäksi tukipalvelutyöntekijä huolehtii yleisten tilojen sekä asukashuoneiden siivoamisesta sekä yleisestä siisteydestä.

Yksiköihimme voit tutustua verkkosivuillamme https://yrjojahanna.fi/asumispalvelut/#kaikki_kodit

Hakijalta odotamme

Edellytämme tukipalvelutyöntekijältä soveltuvaa siivous- tai keittiöalan koulutusta, kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hygieniapassia. Arvostamme reipasta ja positiivista asennetta sekä oma-aloitteisuutta. Hakijalta odotamme lisäksi hyviä vuorovaikutus –ja asiakaspalvelutaitoja sekä joustavuutta.

Minkälaista meillä on olla töissä?

Perehdytämme uudet kollegat huolellisesti.  Meillä työskentelet viihtyisissä, toimivissa ja kodikkaissa työtiloissa, nautit töissä ilmaisesta kahvista ja teestä sekä hyödynnät halutessasi ateriaetua edullisen ruoan muodossa.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä yksikön palveluesimieheen, joiden yhteystiedot löytyvät verkkosivuiltamme https://yrjojahanna.fi/asumispalvelut/#kaikki_kodit

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hakemuksesi tehtävään voit jättää alla olevan linkin kautta 14.11.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi pian tulemaan!

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna –säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit. 

HAE PAIKKAA