Sairaanhoitaja vakituiseen työsuhteeseen Vuohenojan palvelutaloon Tampereelle (7.3.)

Vuohenojan palvelutalo Tampereen Messukylässä tarjoaa kuntouttavia ja yksilöllisiä asumispalveluja mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Vuohenojalla on yhtensä 61 asuntoa; tukiasumisen asuntoja, palveluasuntoja sekä ryhmäkotiasuntoja. Näiden lisäksi tarjoamme Vuohenojalta käsin tuetun asumisen palveluja omissa kodeissaan asuville, yli 18-vuotiaille mielenterveys- ja päihdekuntoutujille Tampereen ja Oriveden seudulla. Lisätietoa Vuohenojasta löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/vuohenoja  ja tuetun asumisen palvelusta osoitteesta www.yrjojahanna.fi/tuettu-asuminen-tampere/

Haemme nyt sairaanhoitajaa Vuohenojan palvelutaloon vakituiseen työsuhteeseen. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus G23. Työ on 2-vuorotyötä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät ja lääkäri- ja omaisyhteistyö yksikössä. Sairaanhoitaja työskentelee tiimissä lähihoitajien kanssa ja on vastuussa asukkaiden lääkehoidosta sekä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista yhdessä muun henkilökunnan kanssa.

Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia sekä osaamista mielenterveys- ja päihdetyöstä. Edellytämme myös hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ansiokas työskentely tehtävässä edellyttää vahvaa ammatillista osaamista, taitoa kohdata erilaisia ihmisiä, hyviä yhteistyötaitoja ja kiinnostusta kehittää omaa työtä. Lisäksi arvostamme reipasta ja positiivista asennetta sekä oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme sinulle kannustavan ja arvostavan työyhteisön, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa viihtyisän työympäristön luomiseen. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin. Jos olet ahkera, tunnollinen ja asiakaspalveluhenkinen, saatat olla hakemamme henkilö.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palvelupäällikkö Jaana Ryynäseen 040 457 7627 tai sähköpostitse jaana.ryynanen@yrjojahanna.fi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään heti, kuitenkin viimeistään 7.3.2021. 

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna –säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

HAE PAIKKAA