Sairaanhoitaja vakituiseen työsuhteeseen Tammistokotiin Tampereelle (7.3.)

Yrjö & Hanna Oy on palveluntuottajana perinteikkäässä ikäihmisten asumispalveluyksikössä, Jukola-talossa Tampereella. Tammistokodin nimellä toimiva yksikkö sijaitsee luonnonkauniilla paikalla, järven rannalla, Tampereen Koukkuniemessä. Yksikössä sijaitsevissa ryhmäkodeissa on yhteensä 26 tehostettua asumispalvelua tarjoavaa asiakaspaikkaa. Lisätietoja Tammistokodista pääset lukemaan täältä https://yrjojahanna.fi/palvelutalot/tammistokoti/ 

Haemme nyt sairaanhoitajaa Tammistokotiin vakituiseen työsuhteeseen. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus G23. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät, lääkäri- ja omaisyhteistyö sekä yhteisöhoidon kehittäminen yksikössä. Sairaanhoitaja työskentelee tiimissä lähihoitajien kanssa ja on vastuussa asukkaiden lääkehoidosta sekä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Työ on pääasiassa päivätyötä arkisin.

Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia sekä kokemusta vanhustyöstä. Edellytämme myös hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ansiokas työskentely tehtävässä edellyttää vahvaa ammatillista osaamista, taitoa kohdata erilaisia ihmisiä, hyviä yhteistyötaitoja ja kiinnostusta kehittää omaa työtä. Lisäksi arvostamme reipasta ja positiivista asennetta sekä oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme sinulle kannustavan ja arvostavan työyhteisön, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa viihtyisän työympäristön luomiseen. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin. Jos olet ahkera, tunnollinen ja asiakaspalveluhenkinen, saatat olla hakemamme henkilö. 

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme. 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palveluesimies Lidia Holopaiseen 040 457 0864. Voit laittaa kysymyksesi myös sähköpostitse: lidia.holopainen@yrjojahanna.fi 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 7.3.2021 täyttämällä oheinen hakemus. 

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat Yrjö & Hanna Oy ja Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit. 

HAE PAIKKAA