Sairaanhoitaja vakituiseen työsuhteeseen Kirkkopihan palvelutaloon Järvenpäähän

Organisaation esittely

Yrjö ja Hanna Kodeilla olemme hoivan ja kohtaamisen ammattilaisia. Yhdessä mahdollistamme asukkaille hyvän ja turvallisen arjen sekä juhlan. Olemme kotimainen, säätiöomisteinen, reilu ja vakaa työnantaja.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus toteutuvat paitsi asiakkaidemme, myös työntekijöidemme arjessa. Meillä kuunnellaan ja annetaan mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön paremman arjen saavuttamiseksi sekä itselle että asukkaillemme.

Tehtävän kuvaus

Kiinnostaako sinua hoivan ja tiimin toiminnan kehittäminen?

Onko sinulle ikäihmisten ja vammaisten hyvä hoito lähellä sydäntä?

Tule sairaanhoitajaksi Kirkkopihaan vakituiseen työsuhteeseen! Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin ja noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus G23. Vakituiseen työsuhteeseen Kirkkopihaan palkattavalle sairaanhoitajalle maksamme rekrytointipalkkion, joka on 500€ koeajan päättymisen jälkeen ja 500€ työsuhteen kestettyä vuoden.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Sairaanhoitaja työskentelee tiimissä lähihoitajien kanssa ja on vastuussa asukkaiden lääkehoidosta sekä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Kirkkopihassa työskentelet yhdessä toisen sairaanhoitajan kanssa.

Kirkkopihan palvelutalo on aloittanut toimintansa v. 2003. Lämmin tunnelma on Kirkkopihassa vastassa jo ovella, yhteiset tilat täyttyvät elämästä, kun asukkaat kokoontuvat viettämään aikaa yhdessä oleskelutiloihin tai suojaisaan pihapiiriin. Talossa on 31 palveluasuntoa sekä 5-paikkainen ryhmäkoti, asukkaat ovat ikäihmisiä sekä vammaisia henkilöitä. Lisätietoja Kirkkopihasta löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/kirkkopiha

Mikä tekee sairaanhoitajan työstä tärkeää meillä?

Sairaanhoitaja huolehtii asukkaiden hyvinvoinnista, sairaanhoidollisista tehtävistä ja lääkäri- ja omaisyhteistyöstä yhdessä moniammatillisen työyhteisön kanssa. Olet avainasemassa nostamaan esiin arjen kehitysehdotuksia ja ideoimaan uutta. Yhdessä kehitämme palvelujamme sekä toimintaamme vastaamaan entistä paremmin asukkaiden ja työntekijöidemme tarpeita.

Hakijalta odotamme

Tehtävä edellyttää sinulta sairaanhoitajan pätevyyttä. Voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi sekä kokemus vammaistyöstä ja vanhustyöstä ovat eduksi. Lisäksi edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa, jotta suojaat itsesi lisäksi työkaverisi ja asukkaamme.

Hakijalta odotamme lisäksi hyviä vuorovaikutus –ja asiakaspalvelutaitoja sekä joustavuutta.

Minkälaista meillä on olla töissä?

Kirkkopihassa on mahtava työyhteisö ja yhdessä tekemisen meininki! Perehdytämme uudet kollegat huolellisesti.  Meillä työskentelet viihtyisissä, toimivissa ja kodikkaissa työtiloissa, nautit töissä ilmaisesta kahvista ja teestä sekä hyödynnät halutessasi ateriaetua edullisen ruoan muodossa. Muita henkilöstöetujamme ovat mm. työterveyshuollon palvelut Terveystalossa, virkistyspäivät, muistamiset sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Kannustamme työntekijöitä kehittämään toimintaa ja palkitsemmekin tiimejä sekä työntekijöitä hyvistä ideoista ja sitoutumisesta.   Tervetuloa joukkoomme!

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä voit olla yhteydessä palveluesimies Annamaija Päiväseen 050 378 4414 tai annamaija.paivanen@yrjojahanna.fi

Hakemuksesi tehtävään voit jättää alla olevan linkin kautta 31.10.2021 mennessä.

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna –säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

HAE PAIKKAA