Sairaanhoitaja vakituiseen työsuhteeseen Hanna-kotiin Helsinkiin

Organisaation esittely

Yrjö ja Hanna Kodeilla olemme hoivan ja kohtaamisen ammattilaisia. Yhdessä mahdollistamme asukkaille hyvän ja turvallisen arjen sekä juhlan. Olemme kotimainen, säätiöomisteinen, reilu ja vakaa työnantaja.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus toteutuvat paitsi asiakkaidemme, myös työntekijöidemme arjessa. Meillä kuunnellaan ja annetaan mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön paremman arjen saavuttamiseksi sekä itselle että asukkaillemme.

Tehtävän kuvaus

Kiinnostaako sinua hoivan ja tiimin toiminnan kehittäminen?
Onko sinulle ikäihmisten hyvä hoito lähellä sydäntä?

Tule Hanna-kotiin sairaanhoitajaksi vakituiseen työsuhteeseen! Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus G23.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Sairaanhoitaja työskentelee tiimissä lähihoitajien kanssa ja on vastuussa asukkaiden lääkehoidosta sekä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista yhdessä muun henkilökunnan kanssa.

Erinomaisten liikenneyhteyksien päässä, Helsingin Vuosaaressa sijaitseva Hanna-koti on aloittanut toimintansa v. 2001. Hanna-kodissa on 38 palveluasuntoa ikäihmisille sekä 14-paikkainen ryhmäkoti Merikukka ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville muistisairaille vanhuksille. Hanna-kodissa viihtyvät sekä asukkaat että työntekijät. Hanna-kodissa työskentelee toimivaa tiimityötä ja viihtyisää työympäristöä arvostava iloinen ja sydämellinen joukko hoiva-alan ammattilaisia. Lisätietoja Hanna-kodista löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/hanna-koti

Mikä tekee sairaanhoitajan työstä tärkeää meillä?

Sairaanhoitaja huolehtii asukkaiden hyvinvoinnista, sairaanhoidollisista tehtävistä ja lääkäri- ja omaisyhteistyöstä yhdessä moniammatillisen työyhteisön kanssa. Olet avainasemassa nostamaan esiin arjen kehitysehdotuksia ja ideoimaan uutta. Yhdessä kehitämme palvelujamme sekä toimintaamme vastaamaan entistä paremmin asukkaiden ja työntekijöidemme tarpeita.

Hakijalta odotamme

Tehtävä edellyttää sinulta sairaanhoitajan pätevyyttä. Voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi sekä kokemus vanhustyöstä ja muistisairauksien hoidosta ovat eduksi. Lisäksi edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa, myös koronarokotuksia, jotta suojaat itsesi lisäksi työkaverisi ja asukkaamme.
Hakijalta odotamme lisäksi hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä joustavuutta.

Minkälaista meillä on olla töissä?

Hanna-kodissa on lämmin ja kotoisa meininki! Perehdytämme uudet kollegat huolellisesti.  Meillä työskentelet viihtyisissä, toimivissa ja kodikkaissa työtiloissa, nautit töissä ilmaisesta kahvista ja teestä sekä hyödynnät halutessasi ateriaetua edullisen ruoan muodossa. Muita henkilöstöetujamme ovat mm. työterveyshuollon palvelut Terveystalossa, virkistyspäivät, liikunta-, kulttuuri- hyvinvointi- ja työmatkaetu sekä muistamiset. Kannustamme työntekijöitä kehittämään toimintaa ja palkitsemmekin tiimejä sekä työntekijöitä hyvistä ideoista ja sitoutumisesta.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palveluesihenkilö Heidi Liljestrand-Vanhalaan 050 375 2337 tai sähköpostitse heidi.liljestrand-vanhala@yrjojahanna.fi

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hakemuksesi tehtävään voit jättää alla olevan linkin kautta 7.2.2022 mennessä.

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

HAE PAIKKAA