Sairaanhoitaja vakituiseen työsuhteeseen Riihikallion ryhmäkoteihin Tuusulaan (13.12.)

Riihikallion palvelukeskus on aloittanut toimintansa helmikuussa 2014. Kyseessä on ainutlaatuinen ikäihmisten hyvinvointikortteli, jossa on useita palveluntuottajia ja toimijoita. Keskuksesta löytyy mm. seurakunnan tilat, kahvila sekä liikuntatilat. Riihikalliossa on ikäihmisille kaksi 23-paikkaista ryhmäkotia ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville ja 96 palveluasuntoa. Lisätietoja Riihikalliosta löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/riihikallio.  

Haemme Riihikallion ryhmäkotiin positiivisen asenteen omaavaa sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus G23. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Riihikallion palvelukeskuksen kahdessa ryhmäkodissa asukkaat voivat sisustaa huoneensa omaksi kodikseen. Pellavakodissa ja Palttinakodissa on yhteiset ruokailutilat ja isot parvekkeet, jossa asukkaat voivat viettää aikaa toistensa seurassa. Työntekijämme huolehtivat asukkaiden hyvinvoinnista vuorokauden ympäri. 

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu mm. päivittäinen hoitotyö, sairaanhoidolliset tehtävät sekä lääkäri- ja omaisyhteistyö. Sairaanhoitaja työskentelee tiimissä lähihoitajien kanssa ja on vastuussa asukkaiden lääkehoidosta sekä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista yhdessä muun henkilökunnan kanssa. 

Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä. Voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi sekä kokemus vanhustyöstä ja muistisairauksien hoidosta ovat eduksi.  Ansiokas työskentely tehtävässä edellyttää taitoa kohdata erilaisia ihmisiä, hyviä yhteistyötaitoja ja kiinnostusta kehittää omaa työtä. Lisäksi arvostamme reipasta asennetta sekä oma-aloitteisuutta.

Riihikalliossa käytössä on uudet, viihtyisät ja toimivat tilat. Tarjoamme sinulle myös kannustavan ja arvostavan työyhteisön, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa viihtyisän työympäristön luomiseen. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin.Jos olet ahkera, tunnollinen ja asiakaspalveluhenkinen, olet hakemamme henkilö.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palveluesimies Sanna Virtaseen 040 457 7641 tai sähköpostitse sanna.virtanen@yrjojahanna.fi. Parhaiten tavoitat hänet arkisin klo 10-14.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 13.12.2020 täyttämällä oheinen hakemus. Toimithan nopeasti, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottaa säätiön sataprosenttisesti omistamat Yrjö & Hanna Oy ja Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

HAE PAIKKAA