Palvelukotityöntekijä talvilomien sijaiseksi Turun Pihlajakotiin (31.1.)

Turun Pihlajakoti on aloittanut toimintansa vuonna 2003. Asukkaina palvelutalossa on ikäihmisiä, vammaisia, kehitysvammaisia ja mielenterveyskuntoutujia. Lisätietoja Pihlajakodista löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/pihlajakoti

Haemme Pihlajakotiin Turkuun lähihoitajaa palvelukotityöntekijäksi määräaikaiseen työsuhteeseen talvilomien sijaiseksi, arviolta noin kolmeksi kuukaudeksi. Työ on 2-vuorotyötä.

Edellytämme palvelukotityöntekijöiltämme sosiaali- tai terveysalan peruskoulutusta, esim. lähihoitaja tai perushoitaja, hygieniapassia, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vuorovaikutustaitoja. Huomioimme haussa myös lähihoitajaopiskelijat, kunhan opinnoista on suoritettu 2/3. Lisäksi arvostamme kokemusta vammaisten- ja vanhusten hoidosta sekä taidosta kohdata erilaisia ihmisiä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus G20.

Tarjoamme sinulle kannustavan ja arvostavan työyhteisön, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa viihtyisän työympäristön luomiseen. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin. Jos olet ahkera, tunnollinen ja asiakaspalveluhenkinen, saatat olla hakemamme henkilö.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palveluesimies Mirka Böhlingiin, mirka.bohling@yrjojahanna.fi tai puhelimitse 040 161 5146.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään heti, kuitenkin viimeistään 31.1.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

HAE PAIKKAA