Palveluesimies Iitin Ehtookotiin (28.2.)

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna –säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottaa säätiön sataprosenttisesti omistama Yrjö & Hanna Oy ja Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit. 

Nykyisen palveluesimiehen jäädessä viettämään ansaittuja eläkepäiviään haemme toiminnan kehittämisestä innostunutta palveluesimiestä johtamaan Iitin Ehtookotia. 

Iitin Ehtookodin kolme taloa, Maijala, Osmola ja Erkkilä, muodostavat yhdessä viihtyisän ja rauhallisen ympäristön. Ehtookodissa on Maijalassa ja Osmolassa 45 ikäihmisten tarpeisiin ajanmukaisesti varusteltua seniori- tai palveluasuntoa. Asukkaiden on mahdollista ostaa kotihoidon palveluja tai esim. siivouspalvelua yksilöllisen tarpeensa mukaan. Erkkilä-talossa on 11 ryhmäkotiasuntoa ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville sekä juuri toimintansa aloittanut yhteisökoti Iitin Ilona, joka tarjoaa ryhmämuotoista palveluasumista. Ilonassa on 8 yhden hengen asuntoa ja 2 esim. pariskunnalle tai sisaruksille sopivaa. Henkilökuntaa on Ilona-kodissa paikalla aamuvarhaisesta iltaan.    

Yrjö ja Hanna Kodeilla palveluesimies vastaa yksikkönsä toiminnasta kokonaisuudessaan, johdat niin yksikkösi palvelutoimintaa, henkilöstöä kuin talouttakin. Olet aidosti kiinnostunut lähiesimiestyöstä ja sinulla on kannustava sekä valmentava lähestymistapa omaan tiimiisi. Palveluyksiköstä vastaavana toimit luontevasti eri sidosryhmien kanssa, ratkaiset arjen muuttuvia tilanteita ammattitaidollasi ja olet kiinnostunut toiminnan kehittämisestä sekä eteenpäin viemisestä. Työssä onnistuminen edellyttää reipasta työotetta sekä oman tiimin mukaan ottamista niin suunnittelussa kuin kehittämisessäkin. 

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveydenhuoltoalan korkeakoulututkintoa sekä vähintään kahden vuoden esimieskokemusta. Lisäksi palveluesimieheltä edellytetään vähintään kolmen vuoden kokoaikaista työkokemusta sosiaali- ja terveydenhuoltoalalta vanhusten parissa sekä vankkaa osaamista palvelujen ja henkilöstön johtamisesta. Valittavalla henkilöllä tulee olla tartuntatautilain 48§:n tarkoittama rokotussuoja. 

Tarjoamme sinulle sitoutuneen ja kodikkaan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Olemme vastuullinen, säätiöomisteinen työnantaja. Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme. Työnantajana meille onkin ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin. Olemme sitoutuneet toiminnan laatuun ja jatkuvaan kehittämiseen.  Aloittaessasi saat kattavan perehdytyksen, palveluesimiesten jaksamista ja kehittymistä tuetaan mm. yhteisillä kokouksilla, esimiespäivillä ja esimiestyön valmennuksella. Työssäsi sinulla on tukena alueesta vastaava palvelupäällikkö ja vertaistukena palvelutalojemme osaavat palveluesimiehet. 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä laatu- ja myyntijohtaja Tanja Koivistoon 040 457 0233 tai sähköpostitse tanja.koivisto@yrjojahanna.fi. Tanjan tavoitat parhaiten tiistaina 2.2. klo 10-12 sekä keskiviikkona 10.2. klo 12-14. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 28.2.2021 täyttämällä oheinen työnhakulomake. 

 

HAE PAIKKAA