Lähihoitajia tuntityöhön Tammistokotiin Tampereelle

Organisaation esittely 

Yrjö ja Hanna Kodeilla olemme hoivan ja kohtaamisen ammattilaisia. Yhdessä mahdollistamme asukkaille hyvän ja turvallisen arjen sekä juhlan. Olemme kotimainen, säätiöomisteinen, reilu ja vakaa työnantaja.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus toteutuvat paitsi asiakkaidemme, myös työntekijöidemme arjessa. Meillä kuunnellaan ja annetaan mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön paremman arjen saavuttamiseksi sekä itselle että asukkaillemme.

Tehtävän kuvaus 

Onko sinulle ikäihmisten hyvä hoito lähellä sydäntä?

Tule Tammistokotiin lähihoitajaksi tuntityöhön! Lähihoitajan työtehtäviin kuuluvat muun muassa asukkaiden lääkehoito, voinnin seuranta, hygieniassa avustaminen sekä kodinhoidolliset tehtävät. Työ on kolmivuorotyötä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus G20.

Tammistokoti Tampereen Koukkuniemessä sijaitsee luonnonkauniilla paikalla, järven rannalla. Yksikössä sijaitsevissa ryhmäkodeissa on yhteensä 26 tehostettua asumispalvelua tarjoavaa asiakaspaikkaa. Lisätietoja Tammistokodista pääset lukemaan täältä https://yrjojahanna.fi/palvelutalot/tammistokoti/

Mikä tekee lähihoitajan työstä tärkeää meillä?

Lähihoitaja huolehtii asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä turvallisuudesta yhdessä moniammatillisen työyhteisön kanssa. Olet avainasemassa nostamaan esiin arjen kehitysehdotuksia ja ideoimaan uutta. Yhdessä kehitämme palvelujamme sekä toimintaamme vastaamaan entistä paremmin asukkaiden ja työntekijöidemme tarpeita.

Hakijalta odotamme

Tehtävä edellyttää sinulta sosiaali- ja terveysalan peruskoulutusta (esim. lähihoitaja) ja hyvää suomen kielen taitoa. Voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi ovat eduksi. Lisäksi edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa, mukaan lukien koronarokotukset, jotta suojaat itsesi lisäksi työkaverisi ja asukkaamme.  Otamme haussa huomioon myös alan opiskelijat, kunhan opinnoista on suoritettu 2/3.

Minkälaista meillä on olla töissä? 

Tammistokodissa on lämmin ja kodikas meininki! Perehdytämme uudet kollegat huolellisesti.  Meillä työskentelet viihtyisissä, toimivissa ja kodikkaissa työtiloissa, nautit töissä ilmaisesta kahvista ja teestä sekä hyödynnät halutessasi ateriaetua edullisen ruoan muodossa.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palvelupäällikkö Katri Vuorensyrjään 040 531 4822 tai sähköpostitse katri.vuorensyrja@yrjojahanna.fi.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot 

Hakemuksesi tehtävään voit jättää alla olevan linkin kautta 23.1.2022 mennessä.

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna –säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

HAE PAIKKAA