Lähihoitajia palvelukotityöntekijöiksi tuntityöhön Tammistokotiin Tampereelle (6.12.)

Yrjö & Hanna Oy on palveluntuottajana perinteikkäässä ikäihmisten asumispalveluyksikössä, Jukola-talossa Tampereella. Tammistokodin nimellä toimiva yksikkö sijaitsee luonnonkauniilla paikalla, järven rannalla, Tampereen Koukkuniemessä. Yksikössä sijaitsevissa ryhmäkodeissa on yhteensä 26 tehostettua asumispalvelua tarjoavaa asiakaspaikkaa. Lisätietoja Tammistokodista pääset lukemaan täältä https://yrjojahanna.fi/palvelutalot/tammistokoti/

Haemme nyt Tammistokotiin lähihoitajia palvelukotityöntekijöiksi tuntityöhön. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus G20.

Edellytämme palvelukotityöntekijältä lähihoitajan koulutusta tai aiempaa vastaavaa koulutusta (perushoitaja, mielenterveyshoitaja), voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta, hygieniapassia, kokemusta vanhustyöstä sekä hyvää suomen kielen taitoa. Myös alan opiskelijat otetaan haussa huomioon, kunhan opinnoista on suoritettu 2/3. Lisäksi edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, ahkeruutta, itsenäistä työotetta, oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Otamme uudet työkaverit heti mukaan työyhteisöön ja perehdytämme uudet työntekijät tehtäväänsä aina huolella.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palveluesimies Lidia Holopaiseen 040 457 0864. Voit laittaa kysymyksesi myös sähköpostitse: lidia.holopainen@yrjojahanna.fi 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 6.12.2020 täyttämällä oheinen hakemus.

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat Yrjö & Hanna Oy ja Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

HAE PAIKKAA