Lähihoitajia palvelukotityöntekijöiksi tuntityöhön joulun ja talvilomien ajaksi Päivärinteen palvelutaloon Hämeenlinnaan (6.12.)

Päivärinteen palvelutalo on valmistunut vuonna 2002 ja talossa on 56 tehostetun palveluasumisen asiakaspaikkaa ja 6 tuetun asumisen asiakaspaikkaa vanhuksille. Lisäksi Päivärinteellä järjestetään vanhuksille ryhmämuotoista päivätoiminnan palvelua. Päivärinteestä löytyy ainutlaatuinen palveluiden kokonaisuus ikäihmisille, jota värittävät ystävällinen ja kodikas ilmapiiri sekä monipuolinen toiminta. Lisätietoja Päivärinteestä voit lukea täältä: Päivärinne

Haemme nyt lähihoitajia palvelukotityöntekijöiksi tuntityöhön Päivärinteen palvelutaloon joulun ja talvilomien ajaksi. Työ on 3-vuorotyötä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus G18C.

Edellytämme palvelukotityöntekijältä sosiaali- tai terveysalan peruskoulutusta (esim. lähihoitaja), vanhustyön suuntaavia opintoja tai kokemusta vanhustyöstä sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Myös alan opiskelijat otetaan haussa huomioon, kunhan opinnoista on suoritettu vähintään 2/3. Voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi ovat eduksi. Arvostamme reipasta ja positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä.

Tarjoamme sinulle kannustavan ja arvostavan työyhteisön, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa viihtyisän työympäristön luomiseen. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin. Jos olet ahkera, tunnollinen ja asiakaspalveluhenkinen, saatat olla hakemamme henkilö.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palveluesimies Kaarina Koskiniemeen 050 509 1758 tai sähköpostitse kaarina.koskiniemi@yrjojahanna.fi. Parhaiten tavoitat hänet arkisin klo 10-14.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 6.12.2020 täyttämällä oheinen hakemus.

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna –säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.
HAE PAIKKAA