Lähihoitajia palvelukotityöntekijöiksi tuntityöhön Iitin Ehtookotiin (7.3.)

Perinteikäs Iitin Ehtookoti sijaitsee Kausalassa, lähellä keskustaa. Iitin Ehtookodin kolme taloa, Maijala, Osmola ja Erkkilä, muodostavat yhdessä viihtyisän ja rauhallisen ympäristön, jossa on välittävä ja mutkaton tunnelma. Ehtookodissa työskennellään ryhmäkodissa sekä tarjotaan kotiin vietäviä palveluita asukkaille joustavasti. Uusi yhteisökoti Iitin Ilona aloitti toimintansa tammikuussa. Ilonassa henkilökuntaa on paikalla klo 7-22. Lisätietoja Ehtookodista ja yhteisökoti Iitin Ilonasta pääset lukemaan täältä https://yrjojahanna.fi/palvelutalot/iitin-ehtookoti/

Haemme Ehtookotiin lähihoitajia palvelukotityöntekijöiksi tuntityöhön. Palvelukotityöntekijä vastaa asukkaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja sen seurannasta sekä lisäksi kodinhoidollisista tehtävistä ja viriketoiminnan ohjaamisesta. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus G18C. Työ on kolmivuorotyötä ryhmäkodissa ja 2-vuorotyötä kotiin vietävissä palveluissa.

Edellytämme palvelukotityöntekijältä sosiaali- tai terveysalan peruskoulutusta (esim. lähihoitaja), voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta, hygieniapassia sekä kokemusta työskentelystä eri asiakasryhmien kanssa. Myös alan opiskelijat otetaan haussa huomioon, kunhan opinnoista on suoritettu 2/3. Lisäksi edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa. Arvostamme reipasta ja positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palveluesimies Anna-Maija Rantaan 040 848 3999 tai anna-maija.ranta@yrjojahanna.fi. Tavoitat Anna-Maijan arkisin klo 8-16.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää heti, kuitenkin viimeistään 7.3.2021 täyttämällä oheinen hakulomake.

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna –säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

HAE PAIKKAA