Lähihoitajia palvelukotityöntekijöiksi tuntityöhön Hanna-kotiin Helsingin Vuosaareen (28.2.)

Hyvien liikenneyhteyksien päässä, Helsingin Vuosaaressa sijaitseva Hanna-koti on aloittanut toimintansa v. 2001. Hanna-kodissa on 38 palveluasuntoa ikäihmisille sekä 14-paikkainen ryhmäkoti Merikukka ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville muistisairaille vanhuksille. Hanna-kodissa viihtyvät sekä asukkaat että työntekijät. Hanna-kodissa työskentelee toimivaa tiimityötä ja viihtyisää työympäristöä arvostava iloinen ja sydämellinen joukko hoiva-alan ammattilaisia. Lisätietoja Hanna-kodista löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/hanna-koti

Haemme Vuosaaressa sijaitsevaan Hanna-kotiin lähihoitajia palvelukotityöntekijöiksi tuntityöhön. Työ on 3-vuorotyötä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus G20.

Edellytämme palvelukotityöntekijältä sosiaali- tai terveysalan peruskoulutusta (esim. lähihoitaja), vanhustyön suuntaavia opintoja tai kokemusta vanhustyöstä ja muistisairaiden hoidosta sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme positiivista asennetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta sekä innostusta kehittää työtä yhdessä.

Tarjoamme sinulle arvostavan ja kannustavan työyhteisön sekä huolellisen perehdytyksen. Pääset työntekijänä vaikuttamaan siihen, että työpaikalla on hyvä fiilis, naurua ja yhteisen tekemisen meininkiä. Tukenasi on joukko ammattitaitoisia työkavereita ja esimies.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palveluesimies Heidi Liljestrand-Vanhalaan 050 375 2337 tai sähköpostitse heidi.liljestrand-vanhala@yrjojahanna.fi

Kiinnostuitko? Hae tehtävää heti, kuitenkin viimeistään 28.2.2021 täyttämällä oheinen hakemus.

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna –säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat Yrjö & Hanna Oy ja Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

HAE PAIKKAA