Lähihoitaja vakituiseen työsuhteeseen Riihikallion palvelukeskukseen Tuusulaan

Organisaation esittely

Yrjö ja Hanna Kodeilla olemme hoivan ja kohtaamisen ammattilaisia. Yhdessä mahdollistamme asukkaille hyvän ja turvallisen arjen sekä juhlan. Olemme kotimainen, säätiöomisteinen, reilu ja vakaa työnantaja.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus toteutuvat paitsi asiakkaidemme, myös työntekijöidemme arjessa. Meillä kuunnellaan ja annetaan mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön paremman arjen saavuttamiseksi sekä itselle että asukkaillemme.

Tehtävän kuvaus

Kiinnostaako sinua hoivan ja tiimin toiminnan kehittäminen?
Onko sinulle ikäihmisten hyvä hoito lähellä sydäntä?

Tule Riihikallion palvelukeskukseen lähihoitajaksi vakituiseen työsuhteeseen! Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus G20. Vakituiseen työsuhteeseen Riihikallioon palkattavalle lähihoitajalle maksamme rekrytointipalkkion, joka on 500€ koeajan päättymisen jälkeen ja 500€ työsuhteen kestettyä vuoden.

Riihikallion palvelukeskuksessa tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille kahdessa 23-paikkaisessa ryhmäkodissa. Hyvä hoitajamitoitus mahdollistaa laadukkaan hoidon sekä mielekkään arjen toteuttamisen asukkaillemme. Työ on 3-vuorotyötä, painottuen aamu- ja iltavuoroihin. Lisätietoja Riihikalliosta pääset lukemaan täältä https://yrjojahanna.fi/riihikallio/

Mikä tekee lähihoitajan työstä tärkeää meillä?

Lähihoitaja huolehtii asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä turvallisuudesta yhdessä moniammatillisen työyhteisön kanssa. Olet avainasemassa nostamaan esiin arjen kehitysehdotuksia ja ideoimaan uutta. Yhdessä kehitämme palvelujamme sekä toimintaamme vastaamaan entistä paremmin asukkaiden ja työntekijöidemme tarpeita.

Hakijalta odotamme

Tehtävä edellyttää sinulta lähihoitajan pätevyyttä. Voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi sekä kokemus vanhustyöstä ja muistisairauksien hoidosta ovat eduksi. Lisäksi edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa, jotta suojaat itsesi lisäksi työkaverisi ja asukkaamme.

Hakijalta odotamme lisäksi hyviä vuorovaikutus –ja asiakaspalvelutaitoja sekä joustavuutta.

Minkälaista meillä on olla töissä?

Riihikalliossa meillä on huumorintajuinen porukka ja meininki! Perehdytämme uudet kollegat huolellisesti.  Meillä työskentelet viihtyisissä, toimivissa ja kodikkaissa työtiloissa, nautit töissä ilmaisesta kahvista ja teestä sekä hyödynnät halutessasi ateriaetua edullisen ruoan muodossa. Muita henkilöstöetujamme ovat mm. työterveyshuollon palvelut Terveystalossa, virkistyspäivät, muistamiset sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Kannustamme työntekijöitä kehittämään toimintaa ja palkitsemmekin tiimejä sekä työntekijöitä hyvistä ideoista ja sitoutumisesta.

Tehtävästä ja työskentelystä antaa mielellään lisätietoja yksikön palveluesimies Sanna Virtanen. Tavoitat hänet puhelimitse 040 457 7641 tai sähköpostitse sanna.virtanen@yrjojahanna.fi. Parhaiten tavoitat hänet arkisin klo 9-13.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hakemuksesi tehtävään voit jättää alla olevan linkin kautta 31.10.2021 mennessä.

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna –säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit. 

HAE PAIKKAA