Lähihoitaja vakituiseen työsuhteeseen Onnela-kotiin Kajaaniin

Organisaation esittely

Yrjö ja Hanna Kodeilla olemme hoivan ja kohtaamisen ammattilaisia. Yhdessä mahdollistamme asukkaille hyvän ja turvallisen arjen sekä juhlan. Olemme kotimainen, säätiöomisteinen, reilu ja vakaa työnantaja.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus toteutuvat paitsi asiakkaidemme, myös työntekijöidemme arjessa. Meillä kuunnellaan ja annetaan mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön paremman arjen saavuttamiseksi sekä itselle että asukkaillemme.

Tehtävän kuvaus

Kiinnostaako sinua hoivan ja tiimin toiminnan kehittäminen?

Onko sinulle ikäihmisten hyvä hoito lähellä sydäntä?

Tule lähihoitajaksi Onnela-kotiin vakituiseen työsuhteeseen! Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian.

Vakituiseen työsuhteeseen Onnela-kotiin palkattavalle lähihoitajalle maksamme rekrytointipalkkion, joka on 500€ koeajan päättymisen jälkeen ja 500€ työsuhteen kestettyä vuoden.

Lähihoitaja vastaa asukkaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja sen seurannasta sekä lisäksi kodinhoidollisista tehtävistä ja viriketoiminnan ohjaamisesta.  Työ on kolmivuorotyötä, noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus G20.

Palvelutalo Onnela-koti tuottaa asumis- ja hoivapalveluja arjen askareissa apua tarvitseville. Toiminnan tavoitteena on asukkaan itsenäinen ja mielekäs elämä turvallisessa ympäristössä. Lisätietoja Onnela-kodista löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/onnela-koti/

Mikä tekee lähihoitajan työstä tärkeää meillä?

Lähihoitaja huolehtii asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä turvallisuudesta yhdessä moniammatillisen työyhteisön kanssa. Olet avainasemassa nostamaan esiin arjen kehitysehdotuksia ja ideoimaan uutta. Yhdessä kehitämme palvelujamme sekä toimintaamme vastaamaan entistä paremmin asukkaiden ja työntekijöidemme tarpeita.

Hakijalta odotamme

Tehtävä edellyttää sinulta sosiaali- ja terveysalan peruskoulutusta (esim. lähihoitaja) ja hyvää suomen kielen taitoa. Voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi ovat eduksi. Lisäksi edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa, jotta suojaat itsesi lisäksi työkaverisi ja asukkaamme.

Hakijalta odotamme lisäksi hyviä vuorovaikutus –ja asiakaspalvelutaitoja sekä joustavuutta.

Minkälaista meillä on olla töissä?

Onnela-kodissa on avoin ja rehti meininki! Perehdytämme uudet kollegat huolellisesti.  Meillä työskentelet viihtyisissä, toimivissa ja kodikkaissa työtiloissa, nautit töissä ilmaisesta kahvista ja teestä sekä hyödynnät halutessasi ateriaetua edullisen ruoan muodossa. Muita henkilöstöetujamme ovat mm. työterveyshuollon palvelut Terveystalossa, virkistyspäivät, muistamiset sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Kannustamme työntekijöitä kehittämään toimintaa ja palkitsemmekin tiimejä sekä työntekijöitä hyvistä ideoista ja sitoutumisesta.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palveluesimies Riikka Kantoniemeen p. 040 759 3944 tai riikka.kantoniemi@yrjojahanna.fi

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hakemuksesi tehtävään voit jättää alla olevan linkin kautta 31.1o.2021 mennessä.

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna –säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

HAE PAIKKAA