Lähihoitaja vakituiseen työsuhteeseen Mäntyrantaan Espooseen

Organisaation esittely 

Yrjö ja Hanna Kodeilla olemme hoivan ja kohtaamisen ammattilaisia. Yhdessä mahdollistamme asukkaille hyvän ja turvallisen arjen sekä juhlan. Olemme kotimainen, säätiöomisteinen, reilu ja vakaa työnantaja. 

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus toteutuvat paitsi asiakkaidemme, myös työntekijöidemme arjessa. Meillä kuunnellaan ja annetaan mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön paremman arjen saavuttamiseksi sekä itselle että asukkaillemme. 

Tehtävän kuvaus 

Onko sinulle ikäihmisten hyvä hoito lähellä sydäntä? 

Tule lähihoitajaksi Mäntyrantaan vakituiseen työsuhteeseen! Lähihoitajan työtehtäviin kuuluvat muun muassa asukkaiden lääkehoito, voinnin seuranta, hygieniassa avustaminen sekä kodinhoidolliset tehtävät. Työ on kolmivuorotyötä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus G20. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. 

Hyvien liikenneyhteyksien päästä, Espoon Laajalahdesta, löytyy Mäntyrannan palvelutalo. Mäntyrannassa on mukavan pieni, 19-paikkainen ryhmäkoti ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville muistisairaille vanhuksille. Mäntyrannassa jokainen asukas saa yksilöllistä ja lämmintä hoivaa ja huomiota. Lisätietoja Mäntyrannasta löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/mantyranta

Mikä tekee lähihoitajan työstä tärkeää meillä? 

Lähihoitaja huolehtii asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä turvallisuudesta yhdessä moniammatillisen työyhteisön kanssa. Olet avainasemassa nostamaan esiin arjen kehitysehdotuksia ja ideoimaan uutta. Yhdessä kehitämme palvelujamme sekä toimintaamme vastaamaan entistä paremmin asukkaiden ja työntekijöidemme tarpeita.  

Hakijalta odotamme 

Tehtävä edellyttää sinulta sosiaali- ja terveysalan peruskoulutusta (esim. lähihoitaja) ja hyvää suomen kielen taitoa. Voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi ovat eduksi. Lisäksi edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa, jotta suojaat itsesi lisäksi työkaverisi ja asukkaamme. 

Hakijalta odotamme lisäksi hyviä vuorovaikutus –ja asiakaspalvelutaitoja sekä joustavuutta. 

Minkälaista meillä on olla töissä? 

Mäntyrannassa on lämmin ja kodikas meininki! Perehdytämme uudet kollegat huolellisesti.  Meillä työskentelet viihtyisissä, toimivissa ja kodikkaissa työtiloissa, nautit töissä ilmaisesta kahvista ja teestä sekä hyödynnät halutessasi ateriaetua edullisen ruoan muodossa. Muita henkilöstöetujamme ovat mm. työterveyshuollon palvelut Terveystalossa, liikunta- ja kulttuurietu, virkistyspäivät sekä muistamiset. Kannustamme työntekijöitä kehittämään toimintaa ja palkitsemmekin tiimejä sekä työntekijöitä hyvistä ideoista ja sitoutumisesta.   

Haluatko lisätietoja tehtävästä?

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä Mäntyrannan palveluesimieheen Mervi Sahipakkaan puhelimitse  040 710 4137 tai sähköpostitse mervi.sahipakka@yrjojahanna.fi

Tehtävän hakemista koskevat tiedot 

Hakemuksesi tehtävään voit jättää alla olevan linkin kautta 14.11.2021 mennessä. 

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna –säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.  

HAE PAIKKAA