Lähihoitaja vakituiseen työsuhteeseen Kirkkopihan palvelutaloon Järvenpäähän

Organisaation esittely

Yrjö ja Hanna Kodeilla olemme hoivan ja kohtaamisen ammattilaisia. Yhdessä mahdollistamme asukkaille hyvän ja turvallisen arjen sekä juhlan. Olemme kotimainen, säätiöomisteinen, reilu ja vakaa työnantaja.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus toteutuvat paitsi asiakkaidemme, myös työntekijöidemme arjessa. Meillä kuunnellaan ja annetaan mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön paremman arjen saavuttamiseksi sekä itselle että asukkaillemme.

Tehtävän kuvaus

Kiinnostaako sinua hoivan ja tiimin toiminnan kehittäminen?

Onko sinulle ikäihmisten ja vammaisten hyvä hoito lähellä sydäntä?

Tule lähihoitajaksi Kirkkopihaan vakituiseen työsuhteeseen!  Lähihoitajan työtehtäviin kuuluvat muun muassa asukkaiden lääkehoito, voinnin seuranta, hygieniassa avustaminen sekä kodinhoidolliset tehtävät. Työ on kaksi- ja kolmivuorotyötä tai yövuoroihin painottuvaa työtä, sinulla on siis mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi joustavasti! Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus G20. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Vakituiseen työsuhteeseen Kirkkopihaan palkattavalle lähihoitajalle maksamme rekrytointipalkkion, joka on 500€ koeajan päättymisen jälkeen ja 500€ työsuhteen kestettyä vuoden.

Kirkkopihan palvelutalo on aloittanut toimintansa v. 2003. Lämmin tunnelma on Kirkkopihassa vastassa jo ovella, yhteiset tilat täyttyvät elämästä, kun asukkaat kokoontuvat viettämään aikaa yhdessä oleskelutiloihin tai suojaisaan pihapiiriin. Talossa on 31 palveluasuntoa sekä 5-paikkainen ryhmäkoti, asukkaat ovat ikäihmisiä sekä vammaisia henkilöitä. Lisätietoja Kirkkopihasta löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/kirkkopiha 

Mikä tekee lähihoitajan työstä tärkeää meillä?

Lähihoitaja huolehtii asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä turvallisuudesta yhdessä moniammatillisen työyhteisön kanssa. Olet avainasemassa nostamaan esiin arjen kehitysehdotuksia ja ideoimaan uutta. Yhdessä kehitämme palvelujamme sekä toimintaamme vastaamaan entistä paremmin asukkaiden ja työntekijöidemme tarpeita.

Hakijalta odotamme

Tehtävä edellyttää sinulta sosiaali- ja terveysalan peruskoulutusta (esim. lähihoitaja) ja hyvää suomen kielen taitoa. Voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi ovat eduksi. Lisäksi edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa, jotta suojaat itsesi lisäksi työkaverisi ja asukkaamme.

Hakijalta odotamme lisäksi hyviä vuorovaikutus –ja asiakaspalvelutaitoja sekä joustavuutta.

Minkälaista meillä on olla töissä?

Kirkkopihassa on mahtava työyhteisö ja yhdessä tekemisen meininki! Perehdytämme uudet kollegat huolellisesti.  Meillä työskentelet viihtyisissä, toimivissa ja kodikkaissa työtiloissa, nautit töissä ilmaisesta kahvista ja teestä sekä hyödynnät halutessasi ateriaetua edullisen ruoan muodossa. Muita henkilöstöetujamme ovat mm. työterveyshuollon palvelut Terveystalossa, virkistyspäivät, muistamiset sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Kannustamme työntekijöitä kehittämään toimintaa ja palkitsemmekin tiimejä sekä työntekijöitä hyvistä ideoista ja sitoutumisesta. Tervetuloa joukkoomme!

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä voit olla yhteydessä palveluesimies Annamaija Päiväseen 050 378 4414 tai annamaija.paivanen@yrjojahanna.fi

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hakemuksesi tehtävään voit jättää alla olevan linkin kautta 31.10.2021 mennessä.

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna –säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

HAE PAIKKAA