Lähihoitaja vakituiseen työsuhteeseen Hanna-kotiin Helsinkiin

Organisaation esittely

Yrjö ja Hanna Kodeilla olemme hoivan ja kohtaamisen ammattilaisia. Yhdessä mahdollistamme asukkaille hyvän ja turvallisen arjen sekä juhlan. Olemme kotimainen, säätiöomisteinen, reilu ja vakaa työnantaja.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus toteutuvat paitsi asiakkaidemme, myös työntekijöidemme arjessa. Meillä kuunnellaan ja annetaan mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön paremman arjen saavuttamiseksi sekä itselle että asukkaillemme.

Tehtävän kuvaus

Kiinnostaako sinua hoivan ja tiimin toiminnan kehittäminen?

Onko sinulle ikäihmisten hyvä hoito lähellä sydäntä?

Tule lähihoitajaksi Hanna-kotiin vakituiseen työsuhteeseen! Lähihoitaja vastaa asukkaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja sen seurannasta sekä lisäksi kodinhoidollisista tehtävistä ja viriketoiminnan ohjaamisesta. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus G20. Työ on kolmivuorotyötä. Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian.

Erinomaisten liikenneyhteyksien päässä, Helsingin Vuosaaressa sijaitseva Hanna-koti on aloittanut toimintansa v. 2001. Hanna-kodissa on 38 palveluasuntoa ikäihmisille sekä 14-paikkainen ryhmäkoti Merikukka ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville muistisairaille vanhuksille. Hanna-kodissa viihtyvät sekä asukkaat että työntekijät. Hanna-kodissa työskentelee toimivaa tiimityötä ja viihtyisää työympäristöä arvostava iloinen ja sydämellinen joukko hoiva-alan ammattilaisia. Lisätietoja Hanna-kodista löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/hanna-koti

Mikä tekee lähihoitajan työstä tärkeää meillä?

Lähihoitaja huolehtii asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä turvallisuudesta yhdessä moniammatillisen työyhteisön kanssa. Olet avainasemassa nostamaan esiin arjen kehitysehdotuksia ja ideoimaan uutta. Yhdessä kehitämme palvelujamme sekä toimintaamme vastaamaan entistä paremmin asukkaiden ja työntekijöidemme tarpeita.

Hakijalta odotamme

Tehtävä edellyttää sinulta sosiaali- ja terveysalan peruskoulutusta (esim. lähihoitaja) ja hyvää suomen kielen taitoa. Voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi ovat eduksi. Lisäksi edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa, myös koronarokotuksia, jotta suojaat itsesi lisäksi työkaverisi ja asukkaamme.

Hakijalta odotamme lisäksi hyviä vuorovaikutus –ja asiakaspalvelutaitoja sekä joustavuutta.

Minkälaista meillä on olla töissä?

Hanna-kodissa on lämmin ja kotoisa meininki! Perehdytämme uudet kollegat huolellisesti.  Meillä työskentelet viihtyisissä, toimivissa ja kodikkaissa työtiloissa, nautit töissä ilmaisesta kahvista ja teestä sekä hyödynnät halutessasi ateriaetua edullisen ruoan muodossa. Muita henkilöstöetujamme ovat mm. työterveyshuollon palvelut Terveystalossa, virkistyspäivät, liikunta- ja kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaetu sekä muistamiset. Kannustamme työntekijöitä kehittämään toimintaa ja palkitsemmekin tiimejä sekä työntekijöitä hyvistä ideoista ja sitoutumisesta.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palveluesihenkilö Heidi Liljestrand-Vanhalaan 050 375 2337 tai sähköpostitse heidi.liljestrand-vanhala@yrjojahanna.fi

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hakemuksesi tehtävään voit jättää alla olevan linkin kautta 7.2.2022 mennessä.

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna –säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

HAE PAIKKAA