Lähihoitaja tuntityöhön Palvelukeskus Akuliinaan Siilinjärvelle

Organisaation esittely

Yrjö ja Hanna Kodeilla olemme hoivan ja kohtaamisen ammattilaisia. Yhdessä mahdollistamme asukkaille hyvän ja turvallisen arjen sekä juhlan. Olemme kotimainen, säätiöomisteinen, reilu ja vakaa työnantaja.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus toteutuvat paitsi asiakkaidemme, myös työntekijöidemme arjessa. Meillä kuunnellaan ja annetaan mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön paremman arjen saavuttamiseksi sekä itselle että asukkaillemme.

Tehtävän kuvaus

Tule lähihoitajaksi tuntityöhön Akuliinan palvelukeskukseen Siilinjärvelle! Lähihoitajan työtehtäviin kuuluvat muun muassa asukkaiden lääkehoito, voinnin seuranta, hygieniassa avustaminen sekä kodinhoidolliset tehtävät. Työ on kaksivuorotyötä, noudatamme työsuhteen ehdoissa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus G20.

Palvelukeskus Akuliina käsittää kaksi vuokrakerrostaloa: Akuliina, 30 vuokra-asuntoa ja Aukusti 32 vuokra-asuntoa. Palvelukeskus Akuliinan viihtyisät tilat ja aktiivinen toiminta, tapahtumat ja hyvä seura kutsuvat asukkaita. Asukkaat ovat pääasiassa ikäihmisiä, jotka pärjäävät itsenäisesti tai kevyiden, kotiin vietävien palvelujen turvin. Lisätietoja Akuliinasta ja Aukustista löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/akuliina

Mikä tekee lähihoitajan työstä tärkeää meillä?

Lähihoitaja huolehtii asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä turvallisuudesta yhdessä moniammatillisen työyhteisön kanssa. Olet avainasemassa nostamaan esiin arjen kehitysehdotuksia ja ideoimaan uutta. Yhdessä kehitämme palvelujamme sekä toimintaamme vastaamaan entistä paremmin asukkaiden ja työntekijöidemme tarpeita.

Hakijalta odotamme

Tehtävä edellyttää sinulta sosiaali- ja terveysalan peruskoulutusta (esim. lähihoitaja) ja hyvää suomen kielen taitoa. Voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi ovat eduksi. Lisäksi edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa, jotta suojaat itsesi lisäksi työkaverisi ja asukkaamme.  Otamme haussa huomioon myös alan opiskelijat, kunhan opinnoista on suoritettu 2/3.

Minkälaista meillä on olla töissä?

Akuliinassa on avoin ja rehti meininki! Perehdytämme uudet kollegat huolellisesti.  Meillä työskentelet viihtyisissä, toimivissa ja kodikkaissa työtiloissa, nautit töissä ilmaisesta kahvista ja teestä sekä hyödynnät halutessasi ateriaetua edullisen ruoan muodossa.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palveluesimies Anna-Maija Konttiseen, anna-maija.konttinen@yrjojahanna.fi tai p. 040 357 1661.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hakemuksesi tehtävään voit jättää alla olevan linkin kautta 31.10.2021 mennessä.

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna –säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit. 

HAE PAIKKAA