Lähihoitaja palvelukotityöntekijäksi yötyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen Riihikallioon Tuusulaan (31.1.)

Riihikallion palvelukeskus on aloittanut toimintansa helmikuussa 2014. Riihikalliossa on kaksi 23-paikkaista ryhmäkotia ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville vanhuksille ja 96 palveluasuntoa ikäihmisille. Lisätietoja Riihikalliosta löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/riihikallio/

Haemme positiivista lähihoitajaa palvelukotityöntekijäksi määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2021 asti. Työ on pääasiassa yötyötä kotiin vietävien palveluiden tiimissä sekä ryhmäkodissa. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus G20. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Edellytämme palvelukotityöntekijältä lähihoitajan koulutusta tai aiempaa vastaavaa koulutusta (perushoitaja, mielenterveyshoitaja), voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta, hygieniapassia, kokemusta vanhustyöstä sekä hyvää suomen kielen taitoa. Lisäksi edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, ahkeruutta, itsenäistä työotetta, oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Riihikalliossa käytössä on uudet, viihtyisät ja toimivat tilat. Tarjoamme sinulle myös kannustavan ja arvostavan työyhteisön, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa viihtyisän työympäristön luomiseen sekä mahdollisuus kehittää tiimin toimintaa ja työtapoja. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palveluesimies Tuija Mäkelään 040 451 8077 tai sähköpostitse tuija.makela@yrjojahanna.fi. Parhaiten tavoitat hänet arkisin klo 10-14.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Hae tehtävää viimeistään 31.1.2021 täyttämällä oheinen hakemus. Toimithan nopeasti, sillä täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä!

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottaa säätiön sataprosenttisesti omistamat Yrjö & Hanna Oy ja Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.
HAE PAIKKAA