Lähihoitaja palvelukotityöntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen Turun Pihlajakotiin (7.3.)

Haemme Turkuun, Pihlajakodin keskitaloon, kahta lähihoitajaa palvelukotityöntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen mielenterveys- ja vammaispalvelutiimiin. Palvelukotityöntekijöiden tehtävänä on huolehtia asukkaiden sopimusten mukaisista kotiin vietävistä hoiva- ja kodinhoidollisista palveluista, työ on siis asukkaan kotona tehtävää työtä. Tehtäviin kuuluu muun muassa asukkaiden valvottu lääkehoito, voinnin seuranta, hygieniassa avustaminen sekä pienet kodinhoidolliset tehtävät, kuten pyykinpesu. Työ on 2- tai 3-vuorotyötä, noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus G20. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Edellytämme palvelukotityöntekijöiltämme sosiaali- tai terveysalan peruskoulutusta, esim. lähihoitaja tai perushoitaja, hygieniapassia, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi arvostamme kokemusta vammaisten- ja vanhusten hoidosta, mielenterveystyöstä sekä taidosta kohdata erilaisia ihmisiä.

Perehdytämme uudet työntekijät tehtävään huolellisesti ja pääset työntekijänä vaikuttamaan siihen, että työpaikalla on hyvä fiilis, naurua ja yhteisen tekemisen meininkiä! Tukenasi on joukko ammattitaitoisia työkavereita ja esimies.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palveluesimies Mirka Böhlingiin, mirka.bohling@yrjojahanna.fi tai puhelimitse 040 161 5146.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään heti, kuitenkin viimeistään 7.3.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja voimme tehdä valintoja nopeallakin aikataululla.

Turun Pihlajakoti on aloittanut toimintansa vuonna 2003. Asukkaina palvelutalossa on ikäihmisiä, vammaisia, kehitysvammaisia ja mielenterveyskuntoutujia. Lisätietoja Pihlajakodista löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/pihlajakoti

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

HAE PAIKKAA