Lähihoitaja palvelukotityöntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen Katajakotiin Vihdin Nummelaan (31.1.)

Vihdin Nummelassa sijaitsevassa Katajakodissa on 16-paikkainen ryhmäkoti ja 13 palveluasuntoa ikäihmisille. Katajakodissa on välittävä ilmapiiri, jossa asukkaiden arkea värittävät yhteiset hetket ja ulkoilu omalla pihalla. Lisätietoja Katajakodista löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/katajakoti

Haemme Katajakotiin positiivista ja iloista lähihoitajaa palvelukotityöntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen. Työ on 3-vuorotyötä, noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus G20. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme palvelukotityöntekijältä sosiaali- tai terveysalan peruskoulutusta (esim. lähihoitaja), voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta, hygieniapassia, kokemusta vanhustyöstä sekä hyvää suomen kielen taitoa. Lisäksi edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa. Arvostamme reipasta ja positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä halua ja innostusta kehittää työtä yhdessä.

Katajakodissa on uudet, viihtyisät ja toimivat tilat. Tarjoamme sinulle kannustavan ja arvostavan työyhteisön, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa viihtyisän työympäristön luomiseen. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin. Jos olet ahkera, tunnollinen ja asiakaspalveluhenkinen, saatat olla hakemamme henkilö.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palveluesimies Mervi Sahipakkaan 040 710 4137 tai sähköpostitse mervi.sahipakka@yrjojahanna.fi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää heti, kuitenkin viimeistään 31.1.2021 täyttämällä oheinen hakemus ja tule osaksi lämmintä ja yhteisöllistä joukkoamme! Luemme hakemuksia päivittäin ja voimme tehdä valinnan jo hakuajan aikana, joten ethän aikaile jättää hakemustasi!

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottaa säätiön sataprosenttisesti omistamat Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

HAE PAIKKAA