Lähihoitaja palvelukotityöntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen Hanna-kotiin Vuosaareen (6.12.)

Hyvien liikenneyhteyksien päässä, Helsingin Vuosaaressa sijaitseva Hanna-koti on aloittanut toimintansa v. 2001. Hanna-kodissa on 38 palveluasuntoa ikäihmisille sekä 16-paikkainen ryhmäkoti ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville muistisairaille vanhuksille. Lisätietoja Hanna-kodista löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/hanna-koti

Haemme Vuosaaressa sijaitsevaan Hanna-kotiin lähihoitajaa palvelukotityöntekijän tehtävään, vakituiseen työsuhteeseen. Työ on 3-vuorotyötä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus G20. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Edellytämme palvelukotityöntekijältä sosiaali- tai terveysalan peruskoulutusta (esim. lähihoitaja), vanhustyön suuntaavia opintoja tai kokemusta vanhustyöstä ja muistisairaiden hoidosta sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme positiivista asennetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta sekä innostusta kehittää työtä yhdessä.

Tarjoamme sinulle kannustavan ja arvostavan työyhteisön, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa viihtyisän työympäristön luomiseen. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin. Tuemme ja kannustamme työntekijöitä kehittymään ja kouluttautumaan. Jos olet ahkera, tunnollinen ja asiakaspalveluhenkinen, olet hakemamme henkilö.

Tule mukaan energiseen joukkoomme, jossa tärkeää on yhteisen tekemisen ilo sekä mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää omaa työtä sekä tiimin työskentelytapoja. Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palveluesimies Heidi Liljestrand-Vanhalaan 050 375 2337 tai sähköpostitse heidi.liljestrand-vanhala@yrjojahanna.fi

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 6.12.2020 täyttämällä oheinen hakemus. Toimithan nopeasti, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna –säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat Yrjö & Hanna Oy ja Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

HAE PAIKKAA