Lähihoitaja palvelukotityöntekijäksi tuntityöhön Vuohenojan tuetun asumisen palveluun (28.2.)

Vuohenojan palvelutalo Tampereen Messukylässä tarjoaa kuntouttavia ja yksilöllisiä asumispalveluja mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Vuohenojalla on yhtensä 61 asuntoa; tukiasumisen asuntoja, palveluasuntoja sekä ryhmäkotiasuntoja. Näiden lisäksi tarjoamme Vuohenojalta käsin tuetun asumisen palveluja omissa kodeissaan asuville, yli 18-vuotiaille mielenterveys- ja päihdekuntoutujille Tampereen ja Oriveden seudulla. Lisätietoa Vuohenojasta löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/vuohenoja  ja tuetun asumisen palvelusta osoitteesta www.yrjojahanna.fi/tuettu-asuminen-tampere/ 

Haemme tuetun asumisen palveluun lähihoitajaa palvelukotityöntekijäksi tuntityöhön. Työ on eri puolella Tamperetta asuvien asiakkaiden kotona tapahtuvaa kaksivuorotyötä. Palvelua tarjotaan asiakkaiden tarpeiden mukaan arkisin klo 8-18 välisenä aikana. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. 

Edellytämme valittavalta henkilöltä sosiaali- tai terveysalan peruskoulutusta (esim. lähihoitaja), päihde- ja mielenterveystyön tai sosiaalisen kuntoutuksen opintoja sekä alan työkokemusta. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon, vastuullisuutta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. 

Tarjoamme sinulle kannustavan ja arvostavan työyhteisön, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa viihtyisän työympäristön luomiseen. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin. Jos olet ahkera, tunnollinen ja asiakaspalveluhenkinen, saatat olla hakemamme henkilö. 

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme. 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palvelupäällikkö Jaana Ryynäseen 040 457 7627 tai sähköpostitse jaana.ryynanen@yrjojahanna.fi. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävään heti, kuitenkin viimeistään 28.2.2021.  

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna –säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit. 

HAE PAIKKAA