Lähihoitaja palvelukotityöntekijäksi tuntityöhön Espoon Mäntyrantaan (14.2.)

Tule työtoveriksemme Espoon Mäntyrantaan

Hyvien liikenneyhteyksien päästä, Espoon Laajalahdesta, löytyy Mäntyrannan palvelutalo. Mäntyrannassa on mukavan pieni, 19-paikkainen ryhmäkoti ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville muistisairaille vanhuksille. Mäntyrannassa jokainen asukas saa yksilöllistä ja lämmintä hoivaa ja huomiota. Lisätietoja Mäntyrannasta löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/mantyranta

Haemme Mäntyrannan palvelutaloon positiivisen asenteen omaavia lähihoitajia palvelukotityöntekijöiksi tuntityöhön. Työ on kaksivuorotyötä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus G20.

Tarjoamme sinulle lämpimän, kodikkaan ja arvostavan työyhteisön, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa viihtyisän työyhteisön luomiseen. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin. Jos olet ahkera, tunnollinen ja asiakaspalveluhenkinen, saatat olla hakemamme henkilö.

Mikäli sinulla on jokin harrastus, taiteellinen taito tai jotain muuta erityisosaamista, olemme iloisia, jos haluat jakaa sen kanssamme. Tämä ei ole työn edellytys vaan mahdollisuus, joka on käytettävissäsi!

Edellytämme palvelukotityöntekijältä sosiaali- tai terveysalan peruskoulutusta (esim. lähihoitaja), vanhustyön suuntaavia opintoja tai kokemusta vanhustyöstä ja muistisairaiden hoidosta sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Myös alan opiskelijat otetaan haussa huomioon, kunhan opinnoista on suoritettu 2/3. Arvostamme reipasta ja positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palveluesimies Mervi Sahipakka 040 710 4137 tai sähköpostitse mervi.sahipakka@yrjojahanna.fi

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 14.2.2021 täyttämällä oheinen hakemus.

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottaa säätiön sataprosenttisesti omistamat Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

HAE PAIKKAA