Kesätyö 2021: Tukipalvelutyöntekijät

Yrjö ja Hanna Kodeilla olemme kohtaamisen ja hoivan ammattilaisia. Mahdollistamme asukkaille hyvän ja turvallisen arjen ja juhlan. Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Tule mukaan osaavaan joukkoomme, jossa tärkeää on yhteisen tekemisen ilo. Haemme nyt kesälle 2021 energisiä ja oppimishaluisia työntekijöitä tukipalvelutyöntekijän tehtäviin Yrjö ja Hanna Kotien palvelutaloihin.

Yrjö ja Hanna Kodeilla kesätyöntekijät sijaistavat vakituista henkilöstöä lomakaudella. Joka vuosi kymmenet kesätyöntekijät pääsevät tutustumaan hoiva-alan työhön suomalaisen ja yhteiskuntavastuullisen yrityksemme yksiköissä. Joukkoomme mahtuu niin kokeneempia, jo aiemmin kesätöitä Yrjö ja Hanna Kodeilla tehneitä konkareita, kuin niitä, joille talon tavat ja tehtävät ovat uusia. Kesän aikana pääset kartuttamaan kokemusta eri asukasryhmien parissa työskentelystä mukavien työkavereiden kanssa. Kesän jälkeen taskussasi on muutakin kuin palkka, kuten vaikkapa uusia kavereita, ikimuistoisia kokemuksia, oppia ja ehkä uran alku.

Tukipalvelutyöntekijöiden kohdalla ateria- tai laitoshuoltoon liittyvä koulutus sekä työkokemus on etu tehtävään hakiessa. Edellytämme hakijalta hygieniapassia. Arvostamme työntekijöissämme tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja palveluhenkisyyttä. Noudatamme palkkauksessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palvelutalon palveluesimieheen. Löydät yhteystiedot kotisivuiltamme www.yrjojahanna.fi/asumispalvelut/#kaikki_kodit. Samalta sivulta löydät myös lisätietoja eri palvelutaloistamme. 

Kiinnostuitko? 🕵️‍️ Loistavaa! Odotamme innolla hakemustasi. Luemme hakemuksia päivittäin ja teemme valintoja jo hakuajan aikana, joten ethän siis aikaile vaan täytät hakemuksen jo tänään! 

Hae tehtävää kuitenkin viimeistään 28.2.2021. Valitsethan valikosta vain ensisijaisen palvelutalon, jossa olet kiinnostunut työskentelemään. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään muissakin palvelutaloissamme, voit kertoa siitä hakemuksessasi. 

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna –säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat Yrjö & Hanna Oy ja Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit. 

HAE PAIKKAA