Hoiva-avustajia sijaisiksi joulun ja talvilomien ajaksi Yrjö ja Hanna Kodeille

Organisaation esittely

Yrjö ja Hanna Kodeilla olemme hoivan ja kohtaamisen ammattilaisia. Yhdessä mahdollistamme asukkaille hyvän ja turvallisen arjen sekä juhlan. Olemme kotimainen, säätiöomisteinen, reilu ja vakaa työnantaja.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus toteutuvat paitsi asiakkaidemme, myös työntekijöidemme arjessa. Meillä kuunnellaan ja annetaan mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön paremman arjen saavuttamiseksi sekä itselle että asukkaillemme.

Tehtävän kuvaus

Onko sinulle ikäihmisten ja eritysiryhmien hyvä hoito lähellä sydäntä?

Tule hoiva-avustajan sijaiseksi joulun ja talvilomien ajaksi Yrjö ja Hanna Kodeille! Etsimme sijaisia Espoon, Euran, Iitin ja Turun yksiköihimme. Hoiva-avustajana toimit yksikössämme avustavissa tehtävissä. Autat asukkaitamme esimerkiksi ruokailussa ja peseytymisessä sekä muissa kodinhoidollisissa tehtävissä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Yksiköihimme voit tutustua verkkosivuillamme https://yrjojahanna.fi/asumispalvelut/#kaikki_kodit

Hakijalta odotamme

Edellytämme sinulta hoiva-avustajan koulutusta sekä  hygieniapassia. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa, jotta suojaat itsesi lisäksi työkaverisi ja asukkaamme.

Hakijalta odotamme lisäksi hyvää suomen kielen taitoa, hyviä vuorovaikutus –ja asiakaspalvelutaitoja sekä joustavuutta.

Minkälaista meillä on olla töissä?

Perehdytämme uudet kollegat huolellisesti.  Meillä työskentelet viihtyisissä, toimivissa ja kodikkaissa työtiloissa, nautit töissä ilmaisesta kahvista ja teestä sekä hyödynnät halutessasi ateriaetua edullisen ruoan muodossa.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä yksikön palveluesimieheen, joiden yhteystiedot löytyvät verkkosivuiltamme https://yrjojahanna.fi/asumispalvelut/#kaikki_kodit

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hakemuksesi tehtävään voit jättää alla olevan linkin kautta 14.11.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi pian tulemaan!

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna –säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit. 

HAE PAIKKAA