Hoiva-avustaja vakituiseen työsuhteeseen Lounakotiin Rovaniemelle (30.11.)

Rovaniemen Saarenkylässä sijaitseva Palvelukeskus Lounakoti valmistui v. 1998 ja laajennusosa otettiin käyttöön v. 2012. Lounakoti sijaitsee kauniin luonnon keskellä Napapiirin läheisyydessä. Asukkaina Lounakodissa on kahdessa eri ryhmäkodissa ikäihmisiä sekä kehitysvammaisia ihmisiä. Lisäksi Lounakodissa on palveluasumista. Asuntoja on yhteensä 54. Lisätietoa Lounakodista löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/lounakoti. 

Haemme Lounakotiin hoiva-avustajaa vakituiseen työsuhteeseen. Edellytämme hoiva-avustajan koulutusta, hygieniapassia sekä aitoa kiinnostusta ja halua työskennellä ikäihmisten ja kehitysvammaisten parissa. Työ on 2-vuorotyötä. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. 

Pidämme tärkeinä erinomaisia yhteistyötaitoja ja positiivista asennetta, aitoa välittämistä, kiinnostusta työskennellä erilaisten ihmisten kanssa ja halua ja innostusta kehittää työtä yhdessä. Lounakodissa on sitoutunut ja aktiivinen henkilöstö, joille on tärkeää luoda lämmin ja kotoisa tunnelma sekä asukkaille että työkavereille. Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme. 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palveluesimies Pia Korpelaan 050 570 7630 tai pia.korpela@yrjojahanna.fi 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 30.11.2020 täyttämällä oheinen hakulomake. Toimithan nopeasti, sillä täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä! 

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna –säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit. 

HAE PAIKKAA