Kesätöihin Yrjö ja Hanna Kodeille

Kesätyöhakumme on nyt auki ja hakuaikaa on 28.2.2021 asti!

Haluatko kartuttaa hyödyllistä työkokemusta, työskennellä eri asukasryhmien parissa ja oppia uutta?

Toimitko mielelläsi osana joukkoa, jossa tärkeää on yhteisen tekemisen ilo ja sujuva tiimityö sekä työkavereiden auttaminen?

Oletko vastuullinen, oma-aloitteinen ja hoidat työtehtäväsi reippaasti?

Halutko selvittää, voisiko kesätyö Yrjö ja Hanna Kodeilla olla urasi alku ja voisimmeko olla tulevaisuuden työnantajasi?

Yrjö ja Hanna Kodeilla kesätyöntekijät sijaistavat vakituista henkilöstöä lomakaudella ja joka vuosi tarjoamme kymmeniä kesätyöpaikkoja suomalaisen ja yhteiskuntavastuullisen yrityksemme yksiköissä ympäri Suomen. 

Kesätyömme on suunnattu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä ammattikoulu- ja korkeakouluopiskelijoille sosiaali- ja terveysalalla, sillä haemme kesäsijaisia hoiva-alan tehtäviin. Tarjoamme kesätöitä myös tukipalvelutehtäviin, jotka pitävät sisällään muun muassa keittiö- ja siivoustehtäviä. Joukkoomme mahtuu niin kokeneempia, jo aiemmin kesätöitä Yrjö ja Hanna Kodeilla tehneitä konkareita, kuin niitä, joille talon tavat ja tehtävät ovat uusia. Otamme kaikki mukaan joukkoomme ilolla!

Käyttökuva 8

Klikkaa hakulinkista alla ja pääset jättämään hakemuksesi haluamaasi tehtävään. Odotamme hakemustasi innolla!

Kesätyöprosessimme

1. Hae meille töihin

Kesätyöhakumme on auki 18.1.-28.2. Täytäthän hakemuksen huolellisesti, kun haet meille kesätöihin. Muistathan kirjata hakemukselle yhteystietosi sekä liittää mukaan hakemuskirjeen ja ansioluettelon. Saat sähköpostiisi vahvistuksen, kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi.

Jos sinulla on haasteita hakemuksen jättämisessä, laitathan viestin hr@yrjojahanna.fi, niin autamme sinua!

2. Hakemusten läpikäynti ja haastattelukutsut

Yksikön palveluesimies käy läpi tulleet hakemukset ja kutsuu hakijoita työhaastatteluihin. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä aikaile jättää hakemustasi! Haastattelut toteutetaan joko puhelimitse tai yksikössä. Haastattelu on oiva tilaisuus tutustua toisiimme.

Lisätietoa kesätyöhausta voit kysyä sinua kiinnostavan yksikön palveluesimieheltä.

3. Yksiköissä tehdään kesätyövalinnat

Ilmoitamme haastatelluille valinnoista ja lähetämme kaikille hakijoille viestin kesätyöhaun päättymisestä.

Valittujen kesätyöntekijöiden kanssa sovimme erikseen työsopimuksen allekirjoituksen ajankohdasta sekä muista käytännön asioista. Lisäksi lähetämme valituille kesätyöntekijöille infokirjeen sähköpostilla.

4. Tervetuloa Yrjö ja Hanna Kodeille!

Kesätyöt alkavat sovitusti. Toivotamme uudet työntekijät tervetulleiksi Yrjö ja Hanna Kodeille ja perehdytämme heidät tehtäviin huolellisesti. Mahtavaa, että saamme iloiseen ja yhteisölliseen joukkoomme kesätyöntekijöitä!

Tehtävät meillä - tutustu tehtävänkuviin

Kirkkopiha_15